Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kärleken

Min älskade
min kära
vi går i skilda världar
vi snuddar vid varandra

jag såg dig där i fjärran
din rygg jag tyckte anas
jag sökte dig i vimlet
du gäckade min själ

min kära, kära
du log så
över axeln
jag följde dig på stigen
där du hastigt skyndat fram

min älskade
så kom jag fram till vattnet
blankt och tyst i natten
dina spår var borta
bara stenen där du suttit
som ännu känns så varm




Fri vers av Leva Livet
Läst 794 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-11 07:34



Bookmark and Share


  friheten
vacker srkivn
2008-12-06

  Bodil Sandberg
Vilken helt underbart fin dikt..även jag känner tåren på kinden..så gripande vackert min vän!!!
2008-10-11

  JLindh
En tår på min kind, vackert
2008-10-11

  Elaine.S VIP
Så fin och ömsint..att vistas nära någon på avstånd..
men ändå så påtagligt känna närheten...
2008-10-11

  Sladjana Zubcevic
"Min älskade
min kära
vi går i skilda världar
vi snuddar vid varandra"
Så vackert skrivet.
2008-10-11

  Gryft
Vackert..
2008-10-11

  Svartsilver
Väldigt vackert!
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet