Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då hösten torkar bladen i potpurri så finns en


Önskan

 

Havet för oss fram

Mörkblått iklädd sina vita gäss

I snabb seglats

 

Så dyker gässen

Vattnet blånar i turkos

Solen strör sitt glitter

 

Den höga ön tronar

Mitt framför oss

Delfiner bjuder in

Till vårt besök

 

Vi tar oss över svallet

Till genomskinligt klar lagun

Där stranden lyser vit

Palmer växer vilt

 

Här vill vi så bli kvar

Drömma under palmen

Vandra utmed stranden

I den mjuka sanden




Fri vers av madigan
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 09:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En vacker dröm.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan