Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Bara

 

I Icakassen ligger

Alla bara måsten

Du skall

Och klockan tre

 

Kan inte nu

Bör jobba över

Läs genast detta

Plugga bättre

Sov mer

För trött å orkeslös

Gå upp

Passa tiden

Pengarna skall räcka

 

Knyter ihop

Slänger kassan

Nu




Fri vers av madigan
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 09:57



Bookmark and Share


  Gab
Så sant,så sant...
2010-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Kan inte slänga min. Den finns inombords.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan