Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under julimåne

Molnen hopar sig
Regnet faller snart
Vi som skulle fira ett år idag
Ser affärer stänga
Det blåser genom stan
Utan dig blir jag alltid svag

Smakar på din hud
Jag går ensam till tåget
Och försöker att inte titta ner
Allt är mjukt och slött
Och mina läppar gråter
Men vill inte gråta mer

En cigarett
Under julimåne
Ett ensamt bloss upp i skyn
Tåget kommer nu
Men du är inte där
Så jag går ensam över avenyn




Fri vers av Piri Piri
Läst 632 gånger
Publicerad 2005-08-04 00:27



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du skriver så fullkomligt på något sätt...älskar verkligen "julimåne"...
2006-06-06

  Tove Meyer VIP
stämningsfull...känns som en låttext...
2006-04-02

    ej medlem längre
Vemodiga och sorgliga rader, bra skrivet
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri