Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta borta borta

min årstid?
kanske det,
hat-kärlek är ungefär samma som
hösten och våren
varandras motsatser
och ändå så nödvändiga
jag hatar inte hösten
tycker knappt att den är jobbigt längre

inser att den är upplyftande
blåser liv i känslor och sinnen som kunde varit förlorade
vill inte förlora mig till ett ändlöst ingenting
släpp mig fri och dansa med förvirringen
konstatera att allt är
borta
borta
borta
lev ut allt och skrik dig hes
jag är mycket mer vulgär än någonsin innan




Övriga genrer av mbl
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-11 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl