Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På drift

Tar främlings hand,
första bästa
aldrig fylld med skräck
alltid enkel utväg

inte idag

stirrande ögon
Är jag på rätt spår nu?

frågorna hänger i luften,
obesvarade men bekräftade
alltid obesvarade
Jag är vilsen igen, eller hur?

Trevande fotsteg
Jag har tappat kursen

Det finns alltid ett ultimatum som lösning
men
inte idag
och
inte här

Hyperventilerar, blundar och glömmer
Betraktar, minns och återupplever
Vi har nått en återvändsgränd
och jag vet att vi är på fel spår




Fri vers av mbl
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-24 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl