Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar

Det finns dagar som är svårare att ta sig igenom
än andra
stunder som stannar upp
varken andas eller känns
snuddar vid den absoluta nollpunkten
försök fly
ta skydd
göm dig
bygg en koja och reduceras ner till en beståndsdel
syns inte
rör inte
hör inte
bygg en koja och bli liten igen
återupplev så lite som möjligt
se till att du är helt säker

för det finns dagar som är svårare att hantera
svårare att förstå
stunder då allt är i rörelse
men du är smärtsamt stillsam

försök få grepp
kedja fast
slå medvetslös
för du andas inte
packa väskan
fly över de sju haven
lägg benen på ryggen
blicka sällan över axeln

se dig aldrig om
när de kommer för att ta igen
förlorad tid






Fri vers av mbl
Läst 309 gånger
Publicerad 2010-10-31 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl