Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen snöflinga 2

En vilsen snöflinga
har förirrat sig
till vår gård
mitt i varma juli

Den får sällskap av
ett torkat löv
brunt som en sen höstdag
mitt i varma juli

En utvald slump har
avgjort att de båda
hamnat på vår gård
mitt i varma juli

©Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson