Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som blommans stjälk ...

 

... har jag mitt fäste hos dig
Du betyder så mycket för mig


I livets väv utan sömmar
förgyller du mina drömmar
spinner trådar med varsam hand
tråcklar så ömt vänskapens band

Bara du
som så underbart talar
når in i mina djupa dalar
förstår mina sorger och tårar
och aldrig nånsin du mig sårar

Bara du
kan trösta mitt gråtande hjärta
och förstå min klagolåts smärta
du tyder mig som en öppen bok
du är så öm, sann och så klok!

Bara du
kan måla gryningens skörhet
i dina tankars penseldrags skönhet
väcker du mina drömmar
och sammanfogar osynliga sömmar

Bara du
vet och känner hur jag har det
att jag skulle möta dig var nog ödet
när jag föll i det allra mörkaste hav
kom du och trollade med din stav

Som blommans stjälk, är jag fäst vid dig!




Fri vers av * Ammi *
Läst 1012 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-11 22:08



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket vackert ditt kärleksfulla uttryck, en ovanligt inteligent blomma.
2009-01-08

  MeAmmie VIP
Så spröd och fin likt en stjälk! Vackert skrivet med en harmoni och rytm som glider genom hela dikten <3
Kram/JagAmmie
2008-11-16

  aagape VIP
fint! det allra mörkaste hav..

som blomman är fäst vi stjälken?
2008-10-12

  Havsbris
OM
den poem, som
är en av de vackraste
jag läste i alla tider
inte hämnar i alla
listor, vad f... allt
är en riktig bluff i
den sida för h....

ahhahahhahha
du är i alla mina listor
ändå vännen!!!
2008-10-12

  Night Soul Woman
Så poetiskt skrivet:) Fint.
*applåd* tack för läsningen
och *bokmärkes*
2008-10-12

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-12

  genni VIP
Låter som öm och fin vänskap.
2008-10-11

  Havsbris
den vi älskar är
också vår bästa
vän,,, ;o)
Skulle
vara för alla, annars...
hmmm

kram natti vännen ;o)
2008-10-11

  Mona*
En riktig vän
2008-10-11

  aol
oj så underbart vackert du skriver så vacker rikigt ren poesi
2008-10-11

  Havsbris
Ingen kan gå under
efter sådan läsning,
men jag säger alla...

vilken klass, jag undrar
varifrån kommer alla
den skömheten men
svaret är kristallklart,
från ditt hjärta och
själen, äkta, sanna,
rättvisa och visa!!

Vilken tavla, metaforer
jag vet inte vad ska
säga som ger dig den
riktig värd!!!

Man blir aldrig trött
för att läsa dig, så olika
stilar, ämne och alltid
så trogen till sanning
som gör av dig den
bästa...

du smälter en med
sådana mästerverken
och jag blir så rörd med
din ömhet, kärlek till
poesin...

en model, exempel
och inpirations källa
till alla som har renna
känslor...

du är guld värd kvinna!!!

BRAVO!
*Bokmärker som favorit!

5*****
2008-10-11

  friheten
Helt underbar!!!!!!!!!!!!
2008-10-11

  Havsbris
wow,,, jag måste läsa
1000 gg till... ;o)
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *