Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall skaffa mig en bättre älskare

 

En som får mig att skratta det allra galnaste magskrattet

en som får mig att gråta empatitårar

en som kramar mig trygg

en som slickar mig ren

 

en som älskar att älska

bara mig




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-11 22:28



Bookmark and Share


  RogerIvan
Mm,,, när det gäller älskare och älskarinnor så är de alla bäst på det som de är bra på.
Det gäller bara att hitta en som man själv vill ha;)
2008-10-12

  Carola Zettergren
Underbart!
2008-10-12

  lyckeli
När du gjort det, vänligen meddela mig var de finns så slipper jag irra runt och söka.
2008-10-12

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
*göttegriz* :))
2008-10-11

  Carl Thomas
Nämen! En sån älskare hade jag absolut velat ha för mej själv!
2008-10-11

  noname_realmind
... och jag tar gärna hans kusin om han har nån... *asg*
2008-10-11

  Havsbris
fråga om han har
en bror om du hittar
den ;o)

Bravo!!
2008-10-11

  papessa
gör det...
2008-10-11

  aol
jag bara föll som en fura för sanningen i din vackra dikt
bokmärke så klart
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP