Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lodjuret - en dröm

 

jag letade fågelbon i en grotta
fann äggskal och fjädrar

fann lodjuret

det följde mig
vi hade en ordlös kommunikation

lodjuret åt mina katter
men satt vid min sida och spann

lodjuret var fritt och otämjt
vi var sammanlänkade

från då och allt framgent




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 23:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi identifierar oss gärna med det vilda...
2008-10-12

  aol
oj din dikt tassade så mjukt berrande in i mitt hjärta kraaam
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger