Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ge och få.. portöppning, ta och kasta.. portstängning, samma kraft olika kvalité.. paus brevé kan va gött ibland! Tack el?! - ekonomi kontra kärlek


Snurra min Värld

 

~

snurra ett mynt

bredvid ett mynt

samtidig kuggning

vår egen maskin

 

kärlek på högkant; vår livsmedicin 

 

alltid kontakt med vår jord

krafter från ovan

uttryckta Ord

 

vill vi snurra på Världen

och dela den Färden

eller bara se på och

klaga på värden

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri