Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underbart?


Ord!

Ord
De räcker helt enkelt inte till

det finns så mycket att säga
så många kännslor och så få ord

Jag vet... det är frustrerande




Övriga genrer av pyre
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre