Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicering för ljudens skull. (Whale says so..)Tillägnan p, och lr!? att se sig genom andras sorger, tack p! .. på egen stordag! lr också ;)


Ljud; Det är då

 

~~

och det är inte när du ler jag är här

skinnen rytmen

tiden malande låg

smälter nära

 

och du, du kan inte känna hur jag skakar

 

och inte när jag når dig

hårstrån kittlar ändå

stör inte lagomt utan bara totalt

den där knogen

 

och det är hela tiden

skinnen rytmen

 

knogen

 

smälter mig sårig

skoningslöst genom dina ärr

 

kastar spik

siktar hånar gammalt

och väggen spottar

alla skuggor

 

bang bang bang och huka då

ryter jag

huka

 

och du ler och det är alldeles för nära

 

och rätt i magen gör sitt därtill

vände jag min eller

ja, magar kan sitt centrum

för det är rytmen och jag har ryggen

fri

men alldeles för nära

 

det är rytmen

 

och inte när du tvingar mig ner

inte då du ler mig naken

inte när väggarna jag andas in

ger upp det sista

 

för utan skuggvarning är det meningslöst

 

det är rytmen

när vi inte är nära

det är rytmen

 

tömd på tid i pumpande vacum

 

när skinnen tigger om beröring och i vånda väntar

och inte känner hungern

för stark

och inte vet när nästa smekning är

 

bang bang bang

vibrerar i förväg för skinn minns

det är då

 

när rytmen grenslar det omöjliga

 

det är då

~~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-10-12 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri