Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaskad över år - testar en sak; friskrift utan logisk sammankoppling i tid och personer. hittar spår.. Carrier of Secrets - Lynx; Vårt Lo :)  -  LoVenus; fragment ur stjärnor och totem. Tofsar... mot jubileum ^^


syns tofsar mot snö

 

krossad säkerhet
pansar bort

 

femhundra dagars fall 

 

synkronisering förbjuden
tassar tysta mjuka


givande gav mig
längtan

 

öppnade hjärtat
flod av små ord

 

vem sa att hjälp behövdes
tassar tysta mjuka

 

och jag vet jag vet
påminn mig inte


väntan är slut

 

lyckades högljutt
förskjuta

 

väntan började

 

förbereder
varma händer

 

olja för tass olja för tass

 

nära hemlighets landning
tassar tysta mjuka

 

hetare än hett det visst blev

kitteln kokar olja och is
i världar av enögds bevis

 

syns tofsar mot snö

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-10-12 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri