Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IKEA - 7vekeblockljus med tillhörande fat.. Drömlägesvarning :) - används i healingarbetet.


Lågorna och brännsåren - Energicentran

 

~
sjuhundrasjuttiosju
dagars natt

 

mot gryning

 

vänd7
vänd7
vänd7

 

Love Letters Log
may return


ljus gränsar omöjligt

 

uppgång kräver
nedåt låga

 

blånads hunger
sjunger sånger

 

vågavåga
släcka

 

solar mig i veke släkt
fräs och svart sigill
på finger

 

tändes sprak var natt
söka
skugga skygga

 

på plåten spegla
brännsår


där
kurakura höstmisär

 

minnes barriär
förbränna

 

sjunde kraften ren 

 

känna
lära känna

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-10-12 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri