Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havande med mitt liv.

 

havande
med mitt liv
jag är högdräktig
det sparkar och kränger
växer sig större och större
för vart år
det tar kraft ska du veta
så nog längtar jag ibland
till det stora förlösande skrattet
hos jordemodern




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-12 09:34



Bookmark and Share


    Bim
..ibland delar man omedvetet tankar med någon.Hur jag skulle ha utformat min text vet jag inte,-men du har gjort det på ett enastående bra vis,-Havande med livet är skriven och jag applåderar!!!
2008-10-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, att vara havandes med så mycket kan utlösa en eufori här på poeter, som det kan bli svårt att förlösas ifrån
2008-10-12

  DanSan
****************************

Underbart poetat kära poetissa
stort starkt och vackert!

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag längtar till himlen.
Detta är födslovåndorna.
2008-10-12

  Night Soul Woman
*wow*
"till det stora förlösande skrattet
hos jordemodern"

Starkt skrivet:) fint skrivet:)
*applåd*och*bokmärkes*
tack för läsningen!
2008-10-12

  Michaela Dutius
En stark dikt med en mycket stark metafor som går som en glödande tråd genom dikten.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger