Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

 

Jag följer vindarna

Över öknens tusendens sandkorn

Oasernas gröna blad

Låter jag skölja genom

Utsträckta händer

 

Månen vänder jag

Mitt ansikte mot

Ligger på rygg

Bland stjärnorna

För att se bergens ljus

Djupens mörkare blå

 

Smakar på frusen snö

Som finns på ytan i

Dronning Mauds land

Fryser mig frisk och stark

I kalla vindar av vitt

 

Tumlar vidare genom 

Havens oändliga yta

Simmar i vågornas gråblå

Skvalpar i solstjärnor

I värmande blått

Där oranga krabbor

Vandrar på sidan




Fri vers av madigan
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 09:55



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Du skriver med en stil jag bara kan beundra. Mästerligt ordval och avundsvärd talang.
2008-10-12

  Domino
Vackert...mycket bra skrivet=)
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Antarktis möter Sahara...eller kanske Kalahari.
Vacker global dröm.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan