Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagis problematik



Ni vet, ni killar med barn vet
I alla fall
Hur de kan se ut, alla dagisfröknar
Ja, kanske inte alla lockar
Men en del….

I Kvarnsveden fanns bara ett staket
Till vägen
Vilket fick till följd att en ”äldre man”
Tydligen kört in i en trafikdelare
Och körde ner skylten…

Han hade blivit ”distraherad” av bikinfröknarna
Så följande påbud gick ut, i Borlänge kommun:
”Kvinnor som jobbar på dagis får inte vara så lätt
klädda, se att man distraherar männen, när de kommer
och ska hämta/lämna sina barn”

Fasen, det är inte lätt, att vara man, alltså
Förstår inte ni kvinnor att det är förbaskat synd…
Om oss…?????

(och tänk på stackars undertecknad som jobbade 1 år där..)


(ja tänk er själva att bli utsatt för pappors snuskiga blickar
när man var ännu yngre och ännu, oskyldigare!!!)




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 10:29



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
hehe, jobbar själv på dagis, men vill helst inte
föreställa mej dagistanterna i bikini.. :D
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO