Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked!

 

Du mitt strålande ljus

Genom mörka tider

Då regnet blänkte

Kallt genom gräset

 

Solen brann

Genom himlens blå gata

Våra kyssar var röda

Skrattet och lyckan vår

 

Jag tar dina händer i mina

Kysser dina ögon i avsked

Vid acasians gula blommor

Jag måste ge mig iväg

Dit du inte kan följa!




Fri vers av madigan
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 11:29



Bookmark and Share


  Havanna
Vackert avsked!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan