Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr var det snabba processer


Jag ser likt efter slavupproret
Hela VIA APPIA fylld av kors med ekonomer…
Bankdirektörer på rad hängande som straff
Och VARNAGEL FÖR FOLKET…

Ja om detta med ekonomin hänt
För 2000 år sedan
Så hade det otvivelaktigt blivit så
Och är det mer fel än att inget händer?
De kommer att få göra det, igen….
”AV GIRIGHET”




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO