Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en gråt att gråta bara



Du har en gråt att gråta bara




Fri vers av aagape VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aagape
aagape VIP