Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom den stora linsen

Så distinkt
Så intensiv
Stå still
Din blick är så rätt
Klick
Perfect




Fri vers av john finkelman
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman