Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är man så?

Jag är en levande individ, en människa med känslor och krav. Jag är också delaktig i andras liv, där jag ibland också kräver saker.
Jag är snäll, men kan också vara väldigt elak. Jag sparar på positiva minnen, men jag klamrar mig också fast vid sådant som är negativt.
Jag har en tendes att vara rak och ärlig, men med sådana egenskaper kan man lätt såra folk.
Mina dagar blir oftast ett mönster, vilket jag varenda dag försöker att bryta.
Man kan "sy" på ett annat sätt, utan att förändringarna blir för stora.
Jag andas så ofta jag kan, men det är inte alltid det räcker till, då blir de självmant att man tar luft från andra för att orka själv.
Men när jag mår bättre och kan andas själv, ger jag så mycket jag kan till andra, så att även dom tar sig upp till ytan.
Jag kan vara oerhört egoistisk, det står jag för. Men man vinner inte saker jämt på att vara det.
Jag vet mina brister, jag vet mina krav, frågan är bara vilka man ska ha kvar och vilka man ska ta bort.
Jag är bara mig själv.




Övriga genrer av secret2
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 15:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du är en levande, UNIK, individ, som har egna känslor, precis om andra människor har sina. Ingen bestämmer heller över DINA KÄNSLOR, ÖVER DIG, DU ÄR DIN EGEN!

Visst är det bättre att vara rak och ärlig, än att ljuga! Och om Du skulle såra någon med rakhet och ärlighet, är det INTE DITT FEL!

Stå rak, de flesta älskar DIG för just Din rakhet och ärlighet. DU ger så mycket av Dig själv, och Du har rätt att vara egoistisk ibland, om det kallas så när man behöver tänka på sig själv ibland, och få vara för sig själv en stund.

Undvik självkritik - se Dig själv som den fina och goda människa Du är, hela DU! Och DU har rätt att kräva, när Du själv ger så mycket! Så, var Dig själv! För DU bestämmer över DIG själv och DITT liv!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

secret2