Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bara fötter

Med bara fötter
Går
En plats
Med lätta samtal följer
Sköljer
Prata, prata, prata
Mer kaffe, prata

Med endast händer
Känner, vänjer
Värmer
Någon annan
Tjej
Dig?

Men det finns ingen plats
Ingenstans
Ingen sans
Numera
Fanns vi
Vi dansade ju
Just
Ja det är klart
Vi fanns




Fri vers av john finkelman
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman