Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuriskt



Avgjord är du

Kommen

Av hjord, är du kom men

Av jord är du

Kom

Men

Du är ju ett djur…
Som avgjort lever i hjorden
På det som jorden ger…




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 00:54



Bookmark and Share


    Karl Robertsson
Mylligt.... bra... senpoesi gillar ett odjur som jag..
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO