Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika kriterier




Varför är alla tjejer så snygga

I Dallas och andra serier

Inte för att det stör mej….

Men uttagningen till manliga roller

Verkar inte riktigt ha

”samma kriterier”…




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO