Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... inga män alls, egentligen, bara kukbärare... Med städer, likt Övik, där både rättsväsende och soc, såväl som kyrklighetens problem, avhandlas i bastun på frimurarorden, så kommer det att fortsätta...


Inga snälla män...


Du

Jag har inte bara träffat snälla män

Förut… sa hon


Och fast ansiktet såg oskadat ut

Så var kroppen behäftad med en del ärr

På olika ställen


Man måste fundera, fattar de ingenting

På sjukhusen…….

Eller vill de inte fatta?


Mina ögon tårades

Och mitt hjärta pulserade vid åsynen

Jag ville döda… och tyckte att jag hade gjort rätt..

Om jag gjort det….




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-13 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, ja så kan det nog kännas, känner igen mig...
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO