Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mig

 

Bortom horisonten
blickar jag
efter dig
min sköna

Stjärnornas
ljus försvinner
från min sky
och natten
förevigas

Medan girigheten
tilltalar
Poseidon

Står vindens bris
sida vid sida

Redo för strid
naken
Och sårbar

Hör du mig
store Gud
skydda min
oskuld

från världens gamar

som väljer sina
offer med
omsorg

Skänk mig kraft
så ska jag skänka dig
min tro

Hör mig Gud,
hör mig ...




Fri vers av Aida*
Läst 505 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-12 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*