Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dejtingsida någonstans i cyber, åttahundra träffar!




800 män, 800 grader

 

 

Kan du förklara, så att jag kan tro

eller vill du bara ha en blow

kan jag lita på dig, kan jag lita på dig

Jag fryser ihjäl, det är så kallt

är det likadant överallt

kan du skita i mig, kan du skita i mig

Åttahundra singelmän

som alla säger sig längta hem

du kan lita på mig du kan lita på mig

Varma ord men så kalla kårar

inte konstigt när jag bara ser dårar

kan du lita på mig kan du lita på mig

 




 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-12 20:24



Bookmark and Share


  RogerIvan
-Det är marknaden som bestämmer.
Säger de som vet.
Förr var köttmarknaden på krogen.
Då behövdes snygga kläder, några öl för att man skulle kunna kliva fram och ta för sig och ljuga övertygande bra.
Nu räcker det att gömma sig bakom datorn och svara på en massa annonser på ett så övertygande sätt som möjligt.
2008-10-13

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!
2008-10-12

  Hannadraken
hm, det klingar aqv nån gammal slagdänga här tror jag bestämt... drar lite kallt å så, men med 800 män lär ju den saken lösa sig ; )
2008-10-12

    Melona
applåderar!
2008-10-12

  lyckeli
Stackars barn...oss...av vår tid. Cyberrymdens kalla tid.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP