Mästarnas" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mästarnas


Mästare

Svart med sin

Prydligt vikta mössa

Står han där

Högt ovanför

Oss andra

 

Vinden kan vina

Solen kan skina

Småflickor grina

 

Han bär sina

Riksattiraljer

Med pompa och ståt

En mästare kung

Av sitt skrå

 

Vad vore vi

Utan honom

Korkade

Inrykta

Smutsiga




Fri vers av madigan
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan