Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pretty Woman


Jag erkänner
Jag ÄR romantiker, obotlig
Ljus, presenter, läckra spetskläder
Lakan av satin… och en massa mer och
Man kan inte missa, ”Pretty women” på TV:n


Och när man ser Julia Roberts
Så undrar man…
Det måste t o m göra en bög
Lite svettig och undrande över
Sin läggning…




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-15 06:38



Bookmark and Share


  Angeldust
*Gillas* julia Robets min favoritskådis *applåd* kram Tinny klart jag har filmen pretty women filmen liggandes här ockå.
2008-10-15

  mb74
håller med dig,såg den faktiskt också härom dagen på tv,är väl lite som du :))
2008-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Julia rules!
Vi delar den passionen.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO