Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa igenom dimridåer

Hamlade träd. Dimman som en vägg vid jordens utkant. Din trygga hand. Du håller min. Två vandrande människor. Aldrig mer som ensam. Vackert i att veta evigheten. Ser inga fotsteg bakåt. Ser inget grusat framåt. Vet bara nu. På gammal landsväg. Tiden i stannade sekundrar. Det övergivna huset. Trädgården med vinteräpplen. Bryter oss in genom fönstret. Olydiga. Älskande. Bryter oss igenom skalet. Där är vi nu. På hemlig ort. Någonstans vid jordens utkant. Dimman är en vägg som vi kan gå rakt igenom.




Fri vers av GaiaKaja
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja