Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallkyla

Ni får ursäkta
men jag är inte den
som går dit
där ni säger kärleken finns
tomgångs scener
är inget för mig
när jag vet
var mitt hjärta är
gömd i de andetag
då hans fingrar var sammanflätade med mina




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 06:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Följa hjärtat...
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira