Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en sorg...


Det finns en sorg
Att en nära släkting beter sej
På ett sånt sätt så man inte har en tillstymmelse
Till förtroende kvar

Det finns en sorg över att märka
Hur själviskhet och ren egoism
Behärskar en människa
Sorgen är djup och tragisk

Till slut, efter en massa samlade händelser
Så satte jag mej ner och skrev
De jag kunde minnas
Ingen annan, har gjort så mycket…
Illa och ont…

Så valet var egentligen lätt
Det var litegrann som att
”umgås med fienden”
Så varför skulle jag fortsätta med det
… men de finns en sorg….




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 00:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så trist när det blir split i släkten...så mycket roligt och fint man skulle kunna ha tillsammans istället..men det tänker man inte på när det blir så där..orkar inte tänka på..det finns en sorg..som du här skriver..och när den växt sig tillräckligt stor..backar man

gripande sorgesammaste rader
2008-10-19

    ej medlem längre
En text som gör ont att läsa men bra skrivet!
2008-10-18

    ej medlem längre
Ouch.. jag gillar verkligen dina texter.. tragiskt att läsa, det gör ont, men det är fint samtidigt, man får som vanligt en del att tänka på.. denna text river upp många minnen och känslor.. älska !!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO