Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Spår!

 

Ditt vinterklädda inre

Lämnade spår

Kallhetens ord

Isigt hårda

 

Min värme försvann

Ersatta av isiga

Nålstick i huden

Av det du sa

Och jag skakade




Fri vers av madigan
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 08:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sorgsen och lite uppgiven om hur vi människor förmedlar kyla eller värme till varandra
allt efter det
som bor i oss
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan