Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra Mönster!

 

Tiden var osäker

Som stormens öga

Genom håglöshetens mönster

Radade drömtydarna fram

Sina visioner om morgondagar

Vi ville se annorlunda

 

Låta den glödgade kärnan

Brinna utan oss

Fast vi gick stadigt på

Dess tunna skal

Upplevde dess hetta

Träffades av den kraft

Vi inte hade försvar att

Ta oss levande ifrån

 




Fri vers av madigan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan