Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT

 

Allt var en lek

Du var du

Jag var jag

 

En vacker ängel

Var min förebild

Nått annat sanningen

 

Din vackra mask såg jag igenom

Bitar utav dig

Som var du

 

Då blev leken allvar

 




Fri vers av madigan
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan