Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriken från djupet

En fasa som kommer
åter
står vid samma sten

Bördan att leva
med skriken
hjärtat
som gång på gång
brister

skriken från djupet
längst inne i själen
hoppet
dör gång på gång




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson