Inte nu men" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte nu men


Framöver

 

Stigen genom sommarliv

Slingrar sig mot vinterns vita

Genom höstens blad av färger

Regndroppar blir diamanter

På vart grässtrås smala blad

 

Den vita vinterstig

Där iskristaller möter grådis

Svänger åter mot den nya

Vårstig full av sol och blomknopp

Bäckars porlande

Vår Sommarglädje väntar    




Fri vers av madigan
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan