Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden ska läka

De säger
att man glömmer
tids nog
slipper lida

Tiden ska läka
de säger ju det
men såren kryper
i skinnet
och tårarna fyller
dess håll

Stenen är kastad
ligger stilla
gnider bort
alla glada sinnen
och låter
smärtan leva sitt liv
till jag åter
sett gravens botten




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson