Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet

De lovar
guld och gröna skogar
i en obestämd framtid

Men skogen är tät
kvicksanden lever överallt
och dalen till frihet
finns på annan ort

Vem vet
det finns kanske ett slut
på en evig strid
inombords
lever en tidlös fantasi




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 149 gånger
Publicerad 2008-10-13 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson