Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömmer mina tårar

Ler när du
mitt hjärta plågar
skrattar åt krampen
i magen
sänker min ton
när livet skriker

Gömmer mina tårar
ger inte liv åt ditt fördärv

Glänser i skymundan
gömmer allt
vad jag i livet håller kärt

Dömmer en tid i lycka
och lever i dold missär




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 155 gånger
Publicerad 2008-10-13 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson