Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunger en ton för döva

Ditt hjärta kryper
ditt liv dör ut
för varje minut

Ler
strålar
lever i ständig fantasi

Sjunger en ton för döva
inte meningen
att nån förstår
lidandet är eget
och ingen kan ändå föstå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson