Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta bara

Jag lovar
din grav blir djup
ska gräva till tidens ände
lägga dig i en kista
som är gjord av skrot

Gömma dig för världens
eviga barn
låta dig lida
på ett plan
som ingen kommer att nå

Vänta bara
du ska förstå
att såra så
då ska livet ge igen
och du ska i tid
och otid få lida




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 11:19



Bookmark and Share


  friheten
Ja, väldig stark måste jag säga
2008-10-13

  prinscess VIP
stark smärta
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson