Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda nu

Du ska se
det går över

Känslan
blir annorlunda
du lär imorgon kunna le

Blunda nu
dina tårar försvinner
låt inte de se
hur du vrider

Kämpa, le
försök inte
ge de mer chanser
de lär sig aldrig
deras läxa
lär krypa
i helvetes portar
till de gråter för vad de gjort




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-10-13 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson