Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hård läxa att lära

På tidens bakgård
slagen målar färgen röd
dommen att krypa
längs betongen
fyller en enslig själ

En hård läxa att lära
maten som kröp i din magen
rivmärken in till benen
märken i minnen

Lär aldrig förstå
lär för evigt lida
men läxan ger inga svar
låt din lärdom
bli din egen
för det är så det ska va




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson