Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsfrid




Och frid
kom över mig
sköjde varmt
dynig för dyning
när du smekte
bort min oro
tände flämtande ljus
och gav mig
din gryning.












Fri vers av Thirre
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-13 23:07



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Mild, varm bild som skänker en stillsam o harmonisk bild, fyllt av ljus.
2008-11-11

  Per Rydberg
mjuk, svepande; ett språkligt lagunbad
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre