Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska alltid fråga sej, "vem vinner på detta", vem vann på senaste krisen?


Osäkerheten..


Den dan USA och Europa är tillräckligt svagt
Ekonomiskt och, militärt
Så kommer Kina att invadera, Taiwan
Senare flera andra länder i närområdet
Samt. Japan…


Kommer dessa länder, och kanske rentav, ”vi”
Att finna…
Hur mycket ”nåd och omtanke”
Som finns, i ett land med miljoner
Straffarbetande fångar…

Kanske var den senaste krisen, en skickligt iscensatt
Test, av det ekonomiska systemet…




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2009-04-12 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO