Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. gilla höst :)


vargar

 

~

 

hukar

 

tar sats i en inandning

håller ett tag

 

 

min vägg

 

 

levande tapeter

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri